Indukciós főzőlap

Indukciós tűzhelyre való speciális palacsintasütő

Mindenki szereti a palacsintát és az édességeket és vannak, akik órákat töltenek ennek a finomságnak az elkészítésével. Az indukciós főzőlapra való palacsintasütővel nagyon sok időt, energiát spórolhat meg, mivel a hőátadás sokkal hatékonyam az egyéb más technológiáknál.

 

 

Az indukciós főzőlapra való palacsintasütő és maga a tűzhely között egy mágneses tér jön létre, ezáltal csak az érintkezési felület melegszik fel, így az égésekből származó balesetek veszélye is sokkal kisebb. Ez a modern technika lehetővé teszi azt, hogy csakis kizárólag a palacsintasütő felülete legyen forró, míg a körülötte lévő terület, vagyis a főzőlap maga szinte hideg.

Ahhoz, hogy ez működjön, viszont megfelelő kimondottan indukciós tűzhelyhez való palacsintasütőre van szükség, melynek anyaga csakis mágnesezhető vas, vagy acél lehet.

Szeretik a gyerekek ezt az édességet? Nos, ha ilyen technikát alkalmazunk, akkor sokkal több időt tölthetünk az együtt elfogyasztott finomsággal, mint magával a sütési folyamattal. Az indukciós főzőlap egy viszonylag új találmány, melyhez mágneses tér létrehozására alkalmas palacsintasütőre van szükségünk.

Amellett, hogy egy praktikus konyhai eszköz, minden bizonnyal egyik kedvencünk is lesz, hiszen a hagyományos palacsintasütés idejének töredéke alatt lehetünk kész az étellel. Vigyázni kell azonban mindeképpen azzal, hogy nagyon gyorsan melegszik, tehát a beleöntött palacsintatészta sokkal gyorsabban sül, vagy éppen sokkal gyorsabban ég oda. Nem lehet csak úgy magára hagyni egy pillanatra sem!

indukciós palacsintasütő

Azok, akik eddig használták már az indukciós főzőlapra való palacsintasütőt, vagy az indukciós edények valamelyik fajtáját, mindannyian elismeréssel nyilatkoztak róla és vallják, hogy ez a kezdeti többlet befektetés idővel megtérül majd.

Az indukciós palacsintasütővell lehet akár új recepteket is keresni. Merjünk mi is új technológiákat kipróbálni, de egyet ne feledjünk. Az indukciós tűzhelyre való palacsintasütőt, ha másképp akkor a rajta lévő megkülönböztető piktogram alapján be tudjuk azonosítani még a vásárláskor.

Trükk indukciós edény vásárlásakor

Ha mindenképpen meg akarunk győződi arról, hogy indukciós főzőlapon használható-e, de ezt nem mutatja a csomagolás, akkor vigyunk magunkkal egy kis mágnest a konyhából, mondjuk egy hűtőmágnest, és ha rátapad szépen az aljára, akkor már meg is lehet venni. Ez a kis trükk egyébkénzt az összes indukciós edény vásárlásakor beválik.

Finom ételek, gyorsan, energiatakarékosan egyértelműen az indukciós technológia alapján! Így a palacsintasütés szinte családi program is lehet, mert nem kell attól félnünk, hogy gyermekeink megégetik magukat, ha körülöttünk lebzselnek.

Süssünk indukciós tűzhelyre való palacsintasütővel finom desszerteket, vagy akár omlettet és meglátjuk, semmiben sem lesz más az íze ételünknek, maximum hamarabb készre sül majd. Fantasztikus lesz!

 

------------------------------