Indukciós főzőlap

A mosogatógép

 

 

Régen csak az amerikai filmekben látott álomkonyha tartozékai lassan a magyar konyhákban is megjelentek. Kezdődött ez a szagelszívóval , a mikrohullámú sütővel, most a mosogatógép van soron. A konyhamalac még várat magára.

Sok nő álma válhat valóra, amikor beépíti konyhájába új mosogatógépét, hiszen a régen luxusnak számító berendezés ma már egyre több család számára elérhető. De milyen is a választék?

Ízlésünk szerint választhatunk beépíthetőt, vagy szabadon álló, tehát előlappal rendelkező mosogatógépet. A beépíthető gépek előnye, hogy teljesen beleolvad a konyhánkba, hiszen ugyanolyan ajtót szereltethetünk rá, mint amilyen a többi konyhaszekrényünknek van.

A pénztárcánk szempontjából két féle gép közül dönthetünk: a nyolc, és a tizenkét terítékes változat között. A nyolc terítékes mosogatógép kisebb családok számára elegendő, és kevesebb helyet foglal. A tizenkét terítékes gépek legalább négyféle programmal rendelkeznek, köztük az előmosással, energiatakarékos, gyorsított programokkal stb. Sőt előre programozhatók időkésleltetéssel. Ha szivárgást észlelnek, azonnal leállítják a programot, és 20 liter vizet fogyasztanak átlag 65 fokra melegítve.

A legújabb mosogatógépek pedig már automatikusan választják meg a hőfokot, az előmosás során észlelt szennyezettségtől függően, valamint üvegkímélő programmal is rendelkeznek

Jó mosogatást!

 

------------------------------