Indukciós főzőlap

Adapterlemez indukciós főzőlapokhoz

 

 

Ezt a praktikus konyhai kiegészítőt annak találták ki, aki a régebben megvásárolt edényeit indukciós főzőlapon is szeretné használni. Sok háztartás számára az jelenti az egyik legnagyobb visszatartó erőt az indukciós főzőlap, vagy tűzhely megvásárlása előtt, hogy nem szeretnék teljesen lecserélni a konyhai edényeket, lábosokat, fazekakat. Való igaz, hogy csak a mágnesezhető anyagú, azaz acéllemez, vagy öntöttvas edényekkel lehet főzni az indukciós tűzhelyen, ám van megoldás a régebbi jól bevált edények megtartására.

Hogyan is néz ki az adapterlemez?

Speciális kiképzésű fém korong egy hőszigetelt nyéllel. Leginkább egy lapos palacsintasütőre emlékeztet.Az indukciós tűzhelyhez való adapterlemez többnyire készletben kapható, a különböző átmérőjű főzőlapokhoz. van olyan készlet is, melyben a különböző méretű adapterlemezeket egy csíptetős nyéllel használják, így nincs útban semmi a szakácsnak, vagy a háziasszonynak.

indukciós adapterlemez

Mindenképpen érdemes ilyen adapterlemezt beszerezni annak, aki indukciós tűzhelyet vesz, ezzel is sokat spórolhat, hiszen az egész készlet ára nyéllel együss sem kerül annyiba, mint egy új lábos. A tisztítása sem nehéz, nem foglal sok helyet, viszont soha nem érheti meglepetés az indukciós tűzhelyen főzni akarókat, mert ezzel bármelyik megszokott főző edényt szokás szerint fel lehet tenni a tűzhelyre.

 adapterlemez indukciós főzőlaphozadapterlemez

 

Hol kapható és mennyibe kerül?

Hamarosan...

------------------------------