Indukciós főzőlap

Fagor indukciós főzőlapok

A Fagor egy spanyolországi városban alapult, alig 50 évvel ezelőtt, ma pedig a spanyol vállalatok egyik legnagyobbika. A cégnek a pénzügy és a kereskedelem mellett ipari üzletága is van, ez készíti a Fagor indukciós főzőlapokat.

 

 

A Fagor 1995 óta van jelen Magyarországon, népszerűségét pedig valószínűleg annak köszönheti, hogy a minőség mellett az energiatakarékosság az egyik legfontosabb szempontjuk a konyhai készülékek tervezésekor.

Indukciós főzőlapok többféle kivitelben

A Fagor indukciós főzőlapok többféle, színben, méretben és felosztásban válogathatunk, így biztosan talál megfelelő főzőlapot magának mindenki, akár egyedül él, akár párban, vagy éppen gyerekekkel együtt.

A Fagor indukciós főzőlapjai között találtam gyerekzárasat és időzítővel ellátottat is. Különösen tetszett az a főzőlap, ami kijelzi, hogy az egyes zónákban mennyi hő maradt még, így egy kis előretervezéssel sokkal kevesebb energiafelhasználással is megúszhatjuk a főzést, és nem is kell mindig ki-be kapcsolgatnunk a különböző zónákat.

Egyéni igényekre szabva

Bizonyos Fagor indukciós főzőlapoknál létezik olyan funkció, amellyel bármelyik zónát bármelyik fokozatra beprogramozhatjuk, így az egyedi elképzeléseink, igényeink szerint alakíthatjuk a főzőfelületet.

A Fagor indukciós főzőlapoknál nem ritka az 5 éves garancia sem, ráadásul a hagyományos fekete mellett fehér színű felületeket is lehet kapni, így remek választás, ha takarékos, sokoldalúan használható, és hosszú távon is megbízható főzőlapot szeretnénk, amit a saját konyhánkba illeszthetünk, és egyedi igényeink szerint használhatunk.

 

 

------------------------------