Indukciós főzőlap

Vessyl a kalóriaszámláló pohár

2015. január 27. | vissza a cikkekhez
Vessyl a kalóriaszámláló pohár

A Vessyl ùj kalóriaszámláló pohara egy nagyon érdekes találmány, szerte a világon több mint egymillió ember előrendelte, de lássuk gyorsan miért. A válasz egy mondatban összefoglalható: azért mert a pohár felismeri az italt amit beletöltöttek és kiszámolja, hogy pontosan hány kalóriát tartalmaz az üdítőnk, kávánk, teánk.

Mit tud a Vessyl?

Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy aki nem tudja magától, hogy milyen italt töltött a poharába egy perccel ezelőtt annak komoly neurológiai problémája van, szóval inkább rátérek arra, hogy mit is tud ez a pohár. Felismeri a benne levő italt, kiszámolja a kalóriákat, felismeri a cukor, illetve szénhidrát mennyiséget tehát hozzásegít ahhoz, hogy egészségesebb italokat igyunk. Ennek köszönhetően elkerülhető a túl sok koffeinfogyasztás is.

Az adatokat is tárolja

Letölthető hozzá egy mobil applikáció ami elmenti a bevitt adatokat, így vissza lehet nézni, hogy tegnap mit ittunk. Ez a pohár kiváló azok számára akik félnek attól, hogy megmérgezik őket, illetve Alzheimer-kórosoknak különösen ajánlott.

A kalóriaszámláló pohár talán fölösleges készüléknek tűnhet, de a fogyókúrázóknak, diétázóknak, cukorbetegeknek nagyon hasznos lehet. Egy kávézóban rendelt teát, kávét, vagy más italt is áttölthetünk bele és így mindig tudhatjuk milyen tápértéke van az adott italnak. Annak köszönhetően, hogy az applikáció tárolja az adatokat, akár hetekre visszamenőleg is megnézhetjük, mit fogyasztottunk és kiszámolhatjuk napi szinten mennyi kalóriát és cukrot viszünk be a folyadékok által. Így talán könnyebb lesz megszokni, hogy ásványvizet igyunk a kalóriadús üdítők helyett.

Design és kivitelezés

Első látásra egy hagyományos pohárnak, termosznak tűnik, így akárhova magunkkal vihetjük, mivel nem feltűnő. A kivitelezése nagyon designos és modern, akár ajándéknak is jó választás lehet.

A Vessyl több -féle színben kapható. A gyártó oldalán még azt is kiválaszthatjuk, hogy a pohár belsejének milyen legyen a színe, így mindenki megalkothatja a saját kalóriaszámlálóját ízlése szerint.

Egy óra alatt lehet feltölteni az akkumulátorát és 5-7 napig működik egy töltéssel, attól függően mennyit használjuk. Az ára mindössze $119 dollár és a cég oldalán már előrendelhető. Vélhetőleg hamarosan kiszállításra is kerül a sokak által várt különleges kalóriaszámláló

------------------------------