Indukciós főzőlap

Praktikus elektromos edények

2014. május 7. | vissza a cikkekhez
Praktikus elektromos edények

A konyhai tevékenykedést nagymértékben leegyszerűsítik a korszerű elektromos edények, amelyekben gyorsan készülnek el az ételek. Ezek az edények több funkciósak, így sok -féle ételt el lehet bennük készíteni és megőrzik az alapanyagok vitamin tartalmát is, így egészséges finomságokat kínálhatunk a családtagjaink számára.

Gyors és könnyen használható

A Hauser ACM 501 típusú automata főzőedény minden olyan kvalitással rendelkezik, amit egy ilyen eszköztől elvárhatunk! Az ételek infravörös technológiával készülnek benne, így megőrzik frissességüket és értékes vitamin tartalmukat. Az ételek nem tapadnak le és égnek oda főzés közben, így valóban gyerekjáték lesz a finomságok elkészítése. A készülék 10 funkcióval rendelkezik, így nem csak a főzés és a párolás lehetséges benne! Alkalmas gőzölésre, ragu készítésre, sült készítésre, dinsztelésre, leves főzésre, de van serpenyős és olajsütő funkciója is! 1300 watt teljesítményű, de ettől függetlenül energiatakarékos a használata. A készülék nagyon modern kivitelezésű, így bármilyen stílusú konyhában jól mutat.

Sütés-főzés egy edényben

A Sencor SMH 330 – ematrix multifunkcionális halogén sütőben számtalan -féle ételt elkészíthetünk. A 12 literes térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű ételt készíthetünk benne, így a családi és baráti vacsorák folyamán nagy hasznát vehetjük. A sütés, főzés és a grillezés is lehetséges benne. Nem csak húsokat, de akár pizzát, vagy süteményt is süthetünk ebben a nagyszerű edényben!

A párolás, pirítás és a kiolvasztó funkció is megtalálható a készülékben, tehát 6 különféle funkciót használhatunk, ha ezt az készüléket választjuk. Időzítővel is el van látva, így mondhatni nekünk csak be kell tenni az edénybe a hozzávalókat, azok pedig pillanatok alatt elkészülnek anélkül, hogy a konyhában kellene ücsörögnünk.

Akár 250 °C fokon is süthetünk főzhetünk, az üvegedényt pedig egy mozdulattal kivehetjük, így a tisztítás is egyszerű lesz! A készülék 1400 watt teljesítményű és minden szükséges biztonsági funkcióval el van látva, annak érdekében, hogy elkerülhetőek legyenek a konyhai balesetek. Kontrollfény jelzi, amikor a fűtőtest bekapcsol, tehát láthatjuk, ha meleg az üvegedény, így nem szinte kizárt, hogy megégessük magunkat.

A mai modern elektromos edények egyszerűen kezelhetőek, a használatukkal a főzés gyerekjáték lesz! Egy-egy ilyen multifunkcionális elektromos edény már nagyon kedvező áron beszerezhető, így nem kell hatalmas összegeket kiadnunk, ha szeretnénk kényelmesebbé tenni a főzést!

------------------------------