Indukciós főzőlap

Otthon is készíthetünk gyümölcs ízesítésű vizet

2014. március 14. | vissza a cikkekhez
Otthon is készíthetünk gyümölcs ízesítésű vizet

A kellő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük az egészségünket. Sokak számára unalmas italnak tűnik a víz, ezért üdítőkkel és más édes italokkal csillapítják szomjukat. Ha élénkítő ízű finom italokra vágyunk, akkor érdemes kipróbálnunk az AdNArt Glass Water Bottle elnevezésű eszközt.

Egy praktikus kis üveg és egy gömb formájú jégkocka készítő. A kedvenc gyümölcsünk ízét így már könnyű lesz belecsempészni a vízbe. A jégkocka készítő labdába csak bele kell tennünk a választott gyümölcsöt, ezt követően vizet kell adnunk hozzá és már mehet is a fagyasztóba. Amikor szeretnénk egy friss hűsítő italt fogyasztani, akkor csak meg kell töltenünk a palackot vízzel és bele kell tennünk a jégkockát, amelyben ott a gyümölcsdarab is. Így a víz csak enyhén lesz ízesített, nem lesz édes és kalóriadús sem. Ennek köszönhetően ez az eszköz a fogyókúrázók számára is tökéletesen megfelelő.

Milyen ízű vizet készíthetünk?

A lehetőségeink korlátlanok. A fantáziánkra és az ízlésünkre van bízva, hogy melyik gyümölcs mellett döntünk. Eper, alma, citrom, narancs, kivi, vagy bármilyen más gyümölcs felhasználható. A frissítő uborka és menta is kellemes ízűvé varázsolhatja a vizet, a nyári nagy melegben pedig tökéletes hűsítő lehet. Ha maximális ízélményre vágyunk, vagdossuk apró darabokra a választott gyümölcsöt és úgy tegyük bele a jéglabdába. Ezzel az egyszerű praktikával sokkal intenzívebb ízű hűsítőt kaphatunk.

Miért érdemes használni?

Mert könnyen készíthetünk cukor és tartósítószer mentes hűsítőt, amely oltja is a szomjunkat. Az üdítőitalok és ízesített ásványvizek sok esetben túlságosan édesek, így nem csillapítják igazán a szomjunkat. Az egészséges életmód követői naponta legalább két liter vizet elfogyasztanak. Időnként viszont szívesen kortyolgatnának valamilyen finom ízesítésű hűsítőt, amely nem káros az egészségükre. Ezzel az egyszerű és praktikus eszközzel ez könnyedén megvalósítható!

A praktikus üveg és a jéglabda 26 dollárért megvásárolható. Akár ajándéknak is tökéletes lehet mindazok számára akik kedvelik a gyümölcsöket.

forrás: hometone

------------------------------