Indukciós főzőlap

Házi készítésű jégkrém fagylaltgéppel

2014. január 15. | vissza a cikkekhez
Házi készítésű jégkrém fagylaltgéppel

Ma már akár otthon is készíthetünk ínycsiklandó fagylaltot, vagy sorbetet. Az otthon készített fagylalt nagy előnye, hogy tudjuk mi kerül bele a desszertbe, így friss alapanyagokból állíthatjuk elő. A tartósítószerekre nincs szükség, finom házilag készített jeges desszertekkel kényeztethetjük családunk tagjait.

Cuisinart fagylaltgép

A Cuisinart ICE40BCE fagylaltkészítő gép használatával akár két különböző ízű fagylaltot is készíthetünk egyidejűleg. A készülékben két darab egyliteres tartály van. A fagylaltgép rozsdamentes acélból készült és a fagyasztótálak is kettős szigetelésűek.

Cuisinart Ice-40bce (kép: verkkokauppa.com)

Fél óra alatt finom gyümölcs, vagy csokoládé fagylaltot készíthetünk ezzel az eszközzel. Nincs más dolgunk, mint a tartályokat mélyhűtőben lefagyasztani, majd a fagylalthoz felhasználandó összetevőket beletölteni a készülékbe. A többit elvégzi helyettünk ez a praktikus fagylaltgép. A toparuk weblapján 38.990 forintért megvásárolható.

Fagor Ice-16

Ez egy egyszerűen használható, praktikus fagylaltgép, amely használatával 1,6 liter fagylaltot készíthetünk egyidejűleg. Nincs más dolgunk, mint beönteni a tejet, vagy tejszínt és a gyümölcsöket a gépbe és fél órán belül készen is van az ínycsiklandó házi fagylalt. A fagylaltgép szétszedhető és mosogatógépben is tisztítható. A készülék időzítővel is rendelkezik és fagylaltos kanál is jár mellé. Vidám zöld színben kapható, így a modern konyhákban is jól mutat. A c-sale oldalán 12.575 forintért megvásárolható.

Fagor Ice16

Unold 48816 De Luxe fagylaltkészítő

Ez a készülék 150 watt teljesítményű és egyszerre 1,5 liter fagylalt készíthető benne. Kivehető jégvödörrel is rendelkezik. A fagylaltgépen kijelző is van, így láthatjuk mennyi idő kell még a desszert elkészüléséhez. Akár fél óra alatt előállítható a tejszínes jégkrém is a használatával.

Unold 48816 De Luxe

Automatikus programmal rendelkezik, a használata ennek köszönhetően nagyon egyszerű. A kész fagylaltot hidegen tartja, így a vendégeknek frissítő hűs jégkrémet kínálhatunk. Működés közben csendes. A készülék pár mozdulattal szétszedhető, könnyen tisztítható. Az electropark oldalán 49.900 forintért megvásárolható.

A házilag készített fagylalt cukortartalma is alacsonyabb, mint a boltban kapható jégkrémeké. Használhatunk tejet és tejszínt is a fagylalt előállításához, valamint édesítőszert, így a desszert az általunk kiválasztott alapanyagokból készül el. A fagylaltkészítő gépek használata egyszerű, ennek köszönhetően mindig egészséges és friss desszertet készíthetünk családtagjainknak.

------------------------------