Indukciós főzőlap

Három különleges bögre

2014. április 25. | vissza a cikkekhez
Három különleges bögre

Számtalan -féle bögre közül választhatunk, a boltok polcai roskadoznak a különböző színű és méretű bögréktől. Vannak mókás és praktikus darabok is. Lássunk most ezek közül hármat, amelyek jól jöhetnek a konyhában.

Melegen tartó, fondü bögre

A forró csoki, a kakaó és a fondü csak melegen jó. Ha nem szeretnénk, hogy elhűljenek a finom italaink, egy ilyen praktikus melegen tartó bögrét érdemes beszereznünk. A bögre nagyszerűsége az egyszerű, de ötletes kialakításában rejlik.

Az alsó részén egy üreg található, amelybe egy teamécsest helyezhetünk, így az italaink nem hűlnek el. A kerámia bögre az Amazon oldaláról rendelhető meg. 15 dollárért két melegen tartó kerámia bögrét kapunk és hozzá még négy villát is, amennyiben sajtfondüt szeretnénk fogyasztani a bögrékből, ezek jól jönnek majd! Fekete és barna színben is rendelhető.

 

Két részre osztott bögre

A zseniális ötletnek köszönhetően nem kell külön tányérra tennünk a süteményt a kakaó mellé, vagy a csipszet a sajtszósz mellé.

A bögrébe ugyanis kakaót, teát, szószt, levest is tehetünk és emellett a kisebbik részébe apró süteményeket, krékereket, csipszeket rakhatunk. Így nem kell a bögre mellé még tányért is bevinnünk, ha a kanapén ücsörögve szeretnénk nassolni. A lehullott morzsa miatt sem kell többé idegeskednünk. Mosogatógépben is elmosható és mivel kerámiából készült, akár a mikrohullámú sütőbe is betehetjük. A két darab bögrét tartalmazó szett az Amazon oldaláról 15 dollárért megrendelhető.

Iphone kedvelők leveses bögréje

A Taiwan-i designerek megalkották a leveses bögrét, amelyen Iphone tartó is van. Így ebéd közben megnézhetjük az e-mailjeinket, telefonálhatunk, vagy csak egyszerűen böngészhetünk az interneten.

A leveses bögréket egyelőre még csak limitált számban gyártják, így nem rendelhetőek meg. Amennyiben a későbbiek folyamán nagy tételben fogják gyártani és forgalomba kerülnek, fehér, fekete és piros színekben lesznek kaphatóak. Az biztos, hogy ötletes találmány és valószínűleg sok Iphone rajongó tetszését elnyeri majd.

A három bögre mindegyike ötletes és jól jöhet a háznál. A designerek egyre inkább arra törekednek, hogy egyszerűbbé és praktikusabbá tegyék a hétköznapok folyamán használt eszközeinket.

képek forrása: amazon.com, toxel.com

------------------------------