Indukciós főzőlap

Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!

2013. szeptember 19. | vissza a cikkekhez
Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!

Egy német cég különleges tűzhelyek felújításába kezdett! Az antik, vagy retro tűzhelyeket, sparhelteket újítják fel teljes mértékben. Az eredmény lenyűgöző, század elei hangulatot varázsolnak a konyhánkba, de a modern eszközökről mégsem kell lemondanunk!

 

A tűzhely restaurálás

Az 1900-as évek elején készült sparhelteket lecsiszolják, mivel azok kívül-belül rozsdásak és kopottak már. Ezután a hibás, vagy kopott alkatrészeket is kicserélik, majd újra zománccal vonják be a sparhelteket. A felújított tűzhelyek viszont nagyon modernek, hiszen indukciós főzőlapok kerülnek beépítésre a restaurálás során! A cég előszeretettel választja a Smeg márkájú főzőlapokat, ami nem is csoda, hiszen a gyártó nagyon jó minőségű és előnyös árú főzőlapokat forgalmaz. A restaurált sparheltekbe épített indukciós főzőlapok ugyan úgy működnek, mint a hagyományos főzőlapok, elektromos vezérlésűek és számtalan funkcióval rendelkeznek.

A kínálatukban számtalan -féle restaurált sparhelt megtalálható. A teljesen antik hatásútól a már modernebb kialakításúig több -féle stílus közül választhatnak a vásárlók. A sparhelteket a felújítást követően dekorálják is, gyönyörű mintákat festenek rájuk! Vannak olyan darabok, amelyekre mondhatni festményeket festenek fel, ezek bővelkednek a színekben. Az antik hatást kedvelők választhatják a korhűen felújított sparhelteket is! Ezek visszafogottabbak, csak egy-egy minta van festve rájuk, viszont a krómozott felületek helyett aranyozott részeket láthatunk rajtuk. Lenyűgöző hatást keltenek ezek a sparheltek, amelyek a konyha ékes díszei lehetnek!

Egyedi stílus

Egy ilyen tűzhely különlegessé és egyedivé varázsolja a konyhánkat. Két egyforma darab ugyanis nincs a kínálatban, mivel mindegyiknek más a festése, más a formája. A felújított sparheltek használata egyszerű, nem kell a fa fűtésen gondolkodni, hiszen a legmodernebb elektromos eszközök vannak beépítve! A sparheltek leginkább egy nagy konyhában mutatnak jól és a súlyuk miatt sem feltétlenül felelnek meg egy kisebb konyhában.

 

Az ára elég borsos

Az áruk viszont elég magas, 5 ezer euró alatt nem igen vásárolhatunk ilyen lenyűgöző antik tűzhelyet. Ez nem is csoda, mivel a befektetett aprólékos munka, a művészi festés érthetően sok pénzbe kerül. Ausztriában és Németországban is megvásárolhatóak ezek a különleges sparheltek! Azt hiszem ezek a darabok sokak kedvencévé vállnak, mivel ötvözik a modern technikát az antik stílussal.

Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!Felújított antik sparheltek, gyönyörűek és modernek!
------------------------------