Indukciós főzőlap

Bosch indukciós főzőlap

Indukciós főzőlap egy olyan cégtől, ami gépjárműrendszereket meg ipari alkatrészeket is gyárt? Miért ne! A Bosch indukciós főzőlapjai a világ 50 országában kaphatóak, szóval valószínű, hogy a 306000 munkatárs tud valamit a gépkészítésről.

 

 

 

Megbízható és szép  Bosch indukciós főzőlapok

Olvastam egy idézetet a cég alapítójától, Robert Boschtól, aki egyszer azt mondta: „Inkább pénzt veszítsünk, mint bizalmat.” Ha a Bosch sikere önmagában nem lenne elég bizonyíték, ez azért elég meggyőző, hogy elhiggyem, ezekbe az indukciós főzőlapokba érdemes befektetni.

Külön megörültem, amikor a honlapot böngészve fehér színű indukciós főzőlapot is találtam a Bochnál, mert ez szerintem az a szín, ami a legjobban beépíthető például egy romantikus, klasszikus vagy vintage stílusú konyhába.

Kényelemre tervezték őket

A legtöbb Bosch indukciós főzőlapot úgy alakították ki, hogy akkor is tökéleteset alkothassunk vele, ha egyébként főzés közben ezer más dologra is oda kell figyelnünk. Ennek megfelelően a gyors és pontos vezérelhetőség az egyik legfontosabb szempont, aminek ezek a főzőlapok megfelelnek, de a felületek könnyen is tisztíthatóak, így a főzés utáni romeltakarítás sem tart tovább, mint ameddig feltétlenül szükséges.

A Bosch indukciós főzőlapjai közül kifejezetten tetszettek azok az újdonságok, amelyek a hatékonyságot és a spórolást szolgálják: van olyan modell, ami a főzés végén kijelzi a bekapcsolástól számított energiafogyasztást, de olyan is, amire akár 50 százalék plusz energiát adhatunk, ha szeretnénk lerövidíteni a főzés idejét.

Természetesen a Bosch indukciós főzőlapjai között is találunk Timer funkcióval felszerelt készüléket, ami a beállított idő letelte után magától lekapcsolja a hőtermelést az elkészült étel alatt. Hány meg hány adag pörköltet menthettünk volna már meg így!

 

------------------------------