Indukciós főzőlap

AEG indukciós főzőlap

Az AEG az Eelectrolux főzőlapok gyártója, több mint egy évszázada készít konyhai kisgépeket. Mint a többi terméküknek, az AEG indukciós főzőlapoknak is formailag és működésileg is tökéletesnek kell lennie, hiszen a német minőség felé nagy elvárásokat támasztanak a forgalmazók.

 

 

Az AEG az elsők között volt, akik az ipari formatervezés jegyében nem csak a minőségre és a funkcióra, hanem az esztétikára is gondoltak, így főzőlapjaik valóban a konyha díszei lehetnek.

 

Újdonságok az AEG indukciós főzőlapoknál

Az AEG indukciós főzőlapjai között is igazi különlegességnek számítanak például azok a készülékek, amelyek színes kijelzője felismeri a főzőlap külön zónáit, és mindről pontos információt ad, így jó választás akkor is, ha a több fogásos vacsorák konyhatündére vagy, aki egyszerre készít többféle ételt többféle fokozaton, de nem akar elveszni a gulyásleves és a rántott hús között.

Vannak AEG indukciós főzőlapok, melyek arra is képesek, hogy felismerjék az edény méretét, így még hatékonyabb lesz a főzés, ráadásul olaj nélküli sütéshez, grillezéshez is ideálisak.

Zóna nélküli AEG indukciós főzőlapok

Az AEG olyan indukciós főzőlapokat is gyárt, amelyek felületét nem osztották zónákra, így bármekkora és bármilyen formájú edényt rá tehetsz – akár a megfelelő anyagból készült tepsit is! Ez pedig egészen új határokat nyit a főzésben: nagy edények, hosszú edények, széles edények, sok-sok aprócska tálka, és bármi más felkerülhet egy olyan főzőlapra, aminek a felülete egyetlen főzőzónává alakítható, de az edények méretét is képes felismerni.

Az AEG elektromos főzőlapjait nézegetve nekem külön tetszett, hogy a hagyományos fekete mellett szürke és grafit színben is lehet főzőlapot kapni, így még nagyobb szabadságot kapunk, amikor a konyhánk berendezésén gondolkodunk.

 

------------------------------